fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: CROPIX/Facebook Radoslav i Dalibor Dragijević

Brat ubojice male Danke umro u pritvoru: Priveden je zbog sumnje da je pomogao sakriti tijelo

Autor: Dnevno.ba

 

Desetodnevna potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završila je tragično, priopćeno je u četvrtak. Djevojčica je ubijena na mjestu gdje je i nestala. Osumnjičeni za ubojstvo Srđan J. (50) iz sela Luka i Dejan D. (50) iz sela Zlot priznali su zločin, ali njezino tijelo još uvijek nije pronađeno. Potraga za tijelom nastavlja se i danas.

Od dana kad je malena Danka nestala jake snage policije radile su danonoćno na ovom slučaju u nadi da će djevojčicu pronaći živu i zdravu. Koliko je ogromna bila istraga nestanka Danke pokazuju podaci koje je priopćio srpski MUP. Pretraženo je 333 kuća i stanova, pregledano 360 vozila, bazna stanica za Banjsko polje registrirala je 24.455 telefona.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istaknuo je kako je ovakav zločin za doživotnu kaznu: Za ovo nekoga možete osuditi doživotno i na 40 godina, ali ja ne mislim da je to dovoljna kazna. Svojevremeno sam se javno zalagao da se razmotri ponovno uvođenje smrtne kazne. Ovo djelo zaslužuje smrtnu kaznu, ponovit ću taj zahtjev Vladi, neka razmotre”

Tijelo malene Danke traži se posvuda, a tamošnja policija češlja svaki centimetar terena. Iz trenutka u trenutak saznajemo neke nove, mučne detalje.

Foto: Facebook

Brat ubojice preminuo u zatvoru

Brat ubojice Danke Ilić, koji je priveden zbog sumnje da je pomogao da se riješi tijela dvogodišnje djevojčice, preminuo je u pritvoru, izvijestio je Blic.

U ranim jutarnjim satima mu je pozlilo i, uprkos pravovremenoj reakciji policijskih službenika i liječnika koji su pokušali reanimaciju, on je umro jutro u 3:10. Mrtvozornik je utvrdio da se radi o prirodnoj smrti.

O događaju je odmah obaviješteno Više javno tužiteljstvo u Zaječaru, koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.

Tragičan kraj! Malena Danka Ilić je ubijena: Vučić objavio da su uhićene dvije osobe

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});