ISPOVIJEST NIMFOMANKE IZ BOSNE: Ne biram s kim ću u krevet i ne mogu prestati!

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Moja ovisnost od seksa započela je kada sam bila jako mala, nakon što sam otkrila kutiju punu porno-filmova. Slike golih žena pred kojima su muškarci klečali poput poslušnih kuca uzbudile su me na način na koji crtaći nikada nisu mogli. Željela sam biti jedna od tih žena. Nakon toga sam sve počela seksualizirati: moje barbike, crtaće, prijatelje iz škole. Nisam mogla razumjeti što se događalo i što sam radila, ali bila sam navučena – započinje svoju potresnu ispovijest Selma.

Selma je prvog dečka imala sa 14 godina. Počelo je dodirivanjem ispod pokrivača.

– Osjećala sam kao da sam pronašla svoju dužnost. Bila sam kao one djevojke iz časopisa. Napokon sam imala dečka pod mojim nogama, a seks ga je držao potčinjenim. Naučila sam da je seks isto što i ljubav, i dok god sam spremna davati ga, nikada neću biti sama. A nisam željela biti sama – ispričala je ova djevojka za bosanski portal “Fresh Press”.

Sa 16 godina počela se zabavljati sa starijim dečkom iz kraja. S njim je izgubila nevinost.

– Cijela naša veza bila je jako seksualna i svoju dužnost sam ispunjavala i onda kada mi uopće nije bilo do seksa, jer mi je tada trebao najviše. Ako mu ne bih dala, vjerovala sam da će me napustiti i da ću ostati sama. Nakon što me je sa 18 godina silovao bivši dečko u školskom WC, počela sam se gubiti. Tražila sam seks gdje god sam mogla. Tražila sam kontrolu koju sam izgubila tijekom silovanja – kaže.

Birala je muškarce koji su bili slični njenom silovatelju i spavala je s njima kako bi se osjetila vrijednom. Trauma ju je vezala za njega. Čak je imala i seks s njegovim najboljim prijateljem da bi ga učinila ljubomornim.

– Seks više nije imao veze s ljubavlju. Postao je borba koju sam morala dobiti. Kako je popis muškaraca s kojima sam imala seks rastao, tako je rasla i moja ovisnost. Osjećala sam se depresivno i otuđeno. Moja želja za seksom je rasla. Kada bi mi bilo dosadno, odlazila sam na internet. U svom nastojanju da pobjedim svog silovatelja, ponovo sam naletjela na muškarca koji me je davio i iskoristio. Nakon ovog incidenta sestra je odlučila iseliti iz stana jer se nije osjećala sigurnom pored svih tih muškaraca koji su stalno dolazili – ispričala je Selma, koja je priznala da je u svoje seksualne avanture uvlačila i oženjene muškarce, razvedene, mlade, stare, lijepe i ružne.

– Znam da mi je očajnički potrebna prava veza, ljubav i poštovanje, ali dok ne povratim svoju moć, neću prestati spavati s muškarcima – objasnila je Selma.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI