Sakrij oglas
 Veličina slova podrška

Prosvjedi i u Sarajevu: "Mi smo prodani, kradu nas a mi šutimo"

SARAJEVO - Oko stotinu građana okupilo se ispred zgrade Vlade Županije Sarajevo kako bi iskazali podršku tuzlanskim prosvjedima ali i nezadovoljstvo stanjem u Županiji Sarajevo.

Okupljeni građani su nezadovoljni odzivom ljudi i smatraju da bi pred Vladu trebalo doći najmanje 15 tisuća građana.

"Mi smo prodani, kradu nas a mi šutimo"- jedna je od parola koju građani uzvikuju ispred Vlade.

Jedan od demonstranata kaže da je pesimista da će protesti situaciju promijeniti na bolje, ali naglašava da je posebno razočaran zbog studenata koji kave piju po gradu a neće da javno pokažu svoje nezadovoljstvo.

Kazao je i da je tužno čitati članak da studenti samoinicijativno obnavljaju studentski dom a za šta je sredstva trebala osigurati županijska Vlada.

Građani se i dalje okupljaju.


Vezane vijesti
  • Autor: Fena
  • Photo: -
  • Datum: četvrtak, 06. veljače 2014. u 13:30
 

      
Zadnje vijesti
Bosna i Hercegovina FOTOUBOD: Kolinda u Sarajevu na ćevapima s Halidom Bešlićem!

SARAJEVO - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitaroviću utorak kasno poslije podne završila je službeni posjet Bosni i Hercegovini šetnjom starim dijelom Sarajeva koja je pak okočana porcijom ćevap

Bosna i Hercegovina DNEVNO.ba: Zeničke ptice (FOTO)

ZENICA - Na mjestu gdje se rijeka Babina ulijeva u Bosnu, u samoj gradskoj zoni, neobično je vidjeti ptice koje baš tu nađoše stanište.

Bosna i Hercegovina Javni poziv za dodjelu financijskih sredstava

TUZLA - Služba za razvoj, poduzetništvo i društvene djelatnosti raspisala je Javni poziv za dodjelu sredstava na ime podrške projektima organizacija civilnog društva iz oblasti sporta s područja grada

Bosna i Hercegovina FOTO: Kolinda Grabar Kitarović - Zadovoljstvo mi je što sam prvo vas posjetila

SARAJEVO - Predsjedatelj Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Vjekoslav Bevanda susreo se danas s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović.

Izdvojeno
Najčitanije