fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Victoria Beckham izazvala ljutnju fanova zbog fotografije kćerkice! ‘Ovo je trebalo ostati privatno! Druga djeca nemaju krov nad glavom!’, poručili joj!

Autor: dnevno.ba

Kći Victorije i Davida Beckhama, Harper nedavno je proslavila 9. rođendan pa je Victoria objavila video koji možete vidjeti ispod, a na kojem se izmjenjuju video sadržaji i fotografije koji prikazuju u kakvu se divnu djevojčicu Harper razvila kroz sve ove godine. Video je pun i emotivnih obiteljskih trenutaka koji su oduševili brojne obožavatelje bivše ‘spajsice’, no ne kao i fotografija koja je uslijedila nakon.

Naime, Victoria je Harper koji dan nakon  rođendana odvela na jedan specijalan ritual – masažu. ‘Mummy and me massage with my baby girl, kisses’, odnosno ‘Mamica i ja, masaža s mojom curicom, puse’, napisala je Victoria pored fotografije na kojoj je Harper bilo očito toliko udobno da je zaspala na stolu za masiranje. Ipak, koliko god da je mnogim Victorijinim obožavateljima i ovaj prizor bio sladak, ova se slavna mama našla na meti kritika koje i dalje ne prestaju stizati, i to sada već danima nakon objavljene fotografije s masaže.

‘Ne znam što bih rekla na ovu fotografiju. Harper nije puno starija od moje unučadi i znam da je masaža dobra za svakoga, neovisno o godinama, ali mislim da je fotografija trebala ostati dio privatne kolekcije’, započela je tako jedna obožavateljica raspravu, dok je druga nastavila u sličnom tonu. ‘U trenutcima kad se svijet suočava s ekonomskom krizom, ona vodi devetogodišnju kći na masažu’, napisala je potonja te je dodala: ‘Mnoga djeca nemaju krov nad glavom kao ni topli obrok, a ti imaš potrebu objavljivati fotografije na kojima tvoja devetogodišnja kći uživa a masaži’.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});