fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: YouTube

Danas sahrana Slađane Milošević, prijatelji otkrili: Bolest ju je dovela do neprepoznatljivosti

Autor: Dnevno.ba

Pjevačica Slađana Milošević iznenada je preminula prije nekoliko dana, a danas će biti sahranjena u 15 sati na groblju Lešće u Beogradu, prenosi Nova.rs. Smrt jugoslavenske pop-rock dive potresao je regiju, a njezin je odlazak u sjećanja vratio 1977. i njezin hit “Au, Au”, ali i pjesme “Sexy lady”, “Recept za ljubav”, “Princeza” te druge.

Slađana Milošević, malo ljudi zna, zapravo se zove Aleksandra. Ipak, oni bliski znaju, kao što znaju i da je bila dobra prijateljica i netko tko zna da voli. “Ona je jako voljela svoje prijatelje, netko je tko vam uvijek pošalje poruku: ‘Što radiš‘ ili ‘kako si‘. Jako je voljela ljude…”, rekao je njezin prijatelj.

Bolest je dovela do neprepoznatljivosti

“Bolest je dovela do toga da je bila neprepoznatljiva. Osušila se, slabo je izlazila iz kuće i gledala je da je nitko ne vidi kada je išla u bolnicu ne preglede”, dodao je pa otkrio da se pjevačica nekima žalila na to kako je tretiraju u bolnici.

“Ne vjerujem da je sve bilo bajno i sjajno, ali isto tako ne vjerujem da je netko tko je doktor u stanju maltretirati pacijenta. Naravno, danas svega ima i tko zna što je tu istina, ali zaista se nadam da nije bilo ničega što je zaista jezivo. Svakako je njezin odlazak veliki gubitak”, kazao je prijatelj.

Severina i Igor Kojić se službeno razveli: Odluku smo donijeli zajedno

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});