fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Vlado Kos / CROPIX

Hrvatski pjevač uvrijedio Severinu, odlučio se javno ispričati: ‘Postoje momenti kad se pretjera’

Autor: Dnevno.ba

Jučerašnju večer mnogima je obilježio početak Dore, hrvatskog izbora za pjesmu Eurosonga. Nakon nastupa prvih 12 natjecatelja, danas nas očekuje druga polufinalna večer, gdje će nastupiti preostalih 12 glazbenika. Oni će se svojim izvedbama pokušati pridružiti finalistima iz prve večeri, te zaokružiti raspored za finale.

Iz obje večeri po osmero natjecatelja prolazi dalje, te će ih u finalu ukupno biti 16. Noelle, koja je otvorila večer, nažalost nije izborila prolazak dalje. No to je zato učinio Saša Lozar sa pjesmom ‘Ne plačem zbog nje’, koji je nastupio zadnji. Osim prolaska u finale, Saša je postao metom brojnih podrugljivih komentara na koje se sada osvrnuo, prenosi Dnevno.hr.

“Izrekao sam totalnu glupost”

“U životu postoje momenti kada se pretjera. U jučerašnjem ludilu i atmosferi izrekao sam Severini totalnu glupost i nešto što NIKAD ne bih rekao. Seve stvarno mi je žao što sam povrijedio tebe, tebi drage ljude ili bilo koga. Znaš da mi to nije bila namjera. Oprosti”, poručio joj je Saša. Preostaje za vidjeti hoće li mu pjevačica na ispriku odgovoriti.

snimka nesretnog Sašinog trenutka tijekom nastupa brzinom munje se proširila mrežama. Neki su komentirali da ih podsjeća na ‘mačke koje se kolju po kući’ ili ‘staru peticu dok skreće u Vukovarsku’, dok su drugi istaknuli kako je taj trenutak zapravo sumirao čitavu večer. Usprkos svemu, svojom pjesmom uspio je izboriti jedno od ukupno 16 mjesta u finalu.

 

Podsjetimo, jučer smo imali prilike gledati nastup prvih 12 kandidata sa ovogodišnjeg popisa za Doru. Nakon glazbenog dijela večeri, došao je red na gledatelje koji su svojim glasanjem izabrali svoje favorite. Za to su imali 15 minuta, a na kraju su u finale prošli Pavel, Vinko, Eugen, Robert Ferlin i Battifiaca, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić.

Halid Bešlić gradi kuću na hrvatskom poluotoku: “Kupio sam zemljište od prijatelja”

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});