fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Screenshot/TikTok

Ima 21 godinu i najduže noge na svijetu, nema sreće u ljubavi: ‘Ja sam jedinstvena’

Autor: Dnevno.ba

Amerikanka Mari Currin (21) ima najduže noge na svijetu i zbog toga nailazi na razne probleme. Ona je visoka 208 centimetara, a noge joj čine 60 posto njene ukupne visine. Desna noga joj je duga 134 centimetra, dok joj je lijeva oko pola centimetra kraća i tvrdi da je zbog toga izložena okrutnim komentarima stranaca, muku muči s muškarcima na spojevima te s pronalaženjem odgovarajućih hlača.

“Ako netko mrzi, onda mrzi jer ne razumije. Ljudi me uspoređuju s likovima iz horor filmova, poput Slendermana”, rekla je za New York Post. Maci objavljuje sadržaj na TikToku gdje joj hejteri često ostavljaju grube komentare na račun izgleda. “To bi bilo zastrašujuće vidjeti u mračnom hodniku”, primjer je jednog komentara koji je dobila ispod nedavno objavljenog videa.

@maci.currin

♬ original sound – 🎧‹𝟹

 

No, nisu samo stranci ti koji su okrutni prema Maci. Uvijek je puno viša od tipova s kojima izlazi na spojeve zbog čega se neki od njih osjećaju “posramljeno”. “Svaki put kad sam izlazila, posebno s muškarcima koji su znatno niži od mene, bilo je loše. Kao da su me se sramili”, ispričala je za Jam Press.

“Ja sam jedinstvena”

Currin je u jednoj snimci na TikToku rekla da je muškarci nerado ljube u javnosti zbog visinske razlike. Nema sreće ni s pronalaženjem odjeće koja joj pristaje. “Traperice i hlače moram napraviti po narudžbi, što košta oko 250 dolara za jedan par traperica. Nemam baš puno novaca pa zato imam samo dva para traperica koje mi dobro stoje”, objasnila je.

@maci.currin

#fyp

♬ original sound – Larry Reid Live

No, Maci kaže da zapravo voli svoju visinu usprkos neuspjesima. “Mrzila sam svoju visinu kao dijete jer je to bila jedina stvar zbog koje su me djeca zafrkavala. Ali najbolja bi povlastica morala biti to što nitko nije kao ja. Ja sam jedinstvena”, zaključila je, prenosi Index.hr.

Ona sada ima misiju potaknuti druge žene slične visine da se ne srame svoje visine i da budu ponosne. “Kao žena visoka 208 centimetara, moj posao je osnažiti druge visoke žene”, rekla je.

Vanna zbog outfita na meti kritika: ‘Ovakve cipele nose dame sumnjivog morala’

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});