fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Koga danas ljubi Monica Lewinsky?

Autor: 24sata

Na današnji dan prije 19 godina tadašnji predsjednik SAD-a Bill Clinton (70) priznao je da je imao ljubavnu aferu sa svojom neplaćenom stažisticom Monicom Lewinsky. Tad 22-godišnja Monica svojim je svjedočenjem izazvala golemi skandal.

Te 1998. godine 49-godišnji Clinton mnogo je puta, čak pred istražnim tijelima, negirao ikakvu vezu s ‘tom ženom’, kako ju je tada nazivao. Gotovo je sedam mjeseci tvrdio da seksualnih odnosa nije bilo da bi na kraju priznao kako ipak je.

– Nisam htio lagati, ali sam svoju obitelj htio sačuvati od sramote – rekao je tada Clinton kojeg je afera gotovo stajala mjesta predsjednika, što zbog skandala, što zbog laganja pod prisegom. Rekao je kako se s Monicom nalazio po sobama u Bijeloj kući, i kako je uvijek bila riječ samo o oralnom seksu. Lewinsky je na nagovor prijateljice sačuvala plavu haljinu prekrivenu Clintonovim sjemenom, time je htjela pojačati svoj kredibilitet i obraniti se od napada da laže.

Billova supruga Hillary Clinton (69) cijelo je vrijeme stajala po strani. Saznalo se da je mnogo puta tijekom suprugovih indiskrecija čak bila prisutna u Bijeloj kući, a ne nužno na putovanjima. Tijekom Clintonovih istupa stajala je uz njega, ali uvijek dostojanstveno i u tišini, bez davanja izjava. Time je, kažu upoznati, htjela spasiti brak, ali i zaštititi tada maloljenu kći Chelsea. Tek kada se i sama kandidirala za predsjednicu SAD-a je počela davati izjave.

– Nije mi žao što sam stajala uz Billa. Doslovno i figurativno. Isplatilo se spasiti naš brak i uložiti u budućnost – rekla je Hillary.

Monica, kći njemačkih Židova koji su od nacista prvo pobjegli u El Salvador, a onda u SAD, rekla je kako je s Clintonom između 1996. i 1997. u Bijeloj kući devet puta imala odnose. Monicina majka, spisateljica Marcia Lewis, navodno je godinama ljubovala s opernim pjevačem Placidom Domingom pa su mediji insinuirali da sve žene iz obitelji ‘vole biti ljubavnice’.

U intervjuu s Barbarom Walters 1999. Monica se ispričala obitelji Clinton zbog nanesene štete, te je rekla kako nije dobro promislila svoje postupke.

– U svijetu sam poznata zbog nečega što nije nimalo laskavo, oralnog seksa – rekla je tada.

Nakon skandala, u Kaliforniji je dizajnirala torbice i promovirala preparate za mršavljenje. Gubitak kila bio joj je posebno važan jer su je krajem devedesetih mediji prozivali ‘bucmastom ljubavnicom’. Od tada je izgubila dvadesetak kilograma. Odselila se 2005. u Englesku i završila psihologiju. Danas je aktivistkinja koja se bavi problemom ‘bullyinga’ među mladima i predaje na fakultetu.

– Nema muškarca jer ona voli Billa. Sutra bi se opet s njime spetljala da može. Zato i nema djece, a privatan život ne skriva, nego ga nema – tvrde njezine poznanice. Od afere, Lewinsky nije imala niti jednu dulju vezu.

Skandal je odjeknuo u cijelom svijetu, a tako i kod nas. Inspirirani aferom Baruni su snimili pjesmu “Monika” čije riječi idu: Al volim vidjeti haljinu tu. Plavu i najdražu! Monika, Monika, Monika. Nije to usna harmonika. Nije to, dušo, za sviranje, to je za diranje – insinuirajući na oralni seks i ozloglašenu plavu haljinu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=KSrNUmcVjHA

Autor: 24sata
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});