googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Nakon ultimatuma koji je Victoria Beckham postavila suprugu, neće ni on ostati dužan! Evo što je pak on njoj zabranio!

Autor: dnevno.ba

Da je u braku Davida i Victorije Beckham uvijek dinamično i to već više od dva desetljeća koliko su zajedno, svjedoče ne samo njegove brojne afere, nego i sitne smicalice koje su kadri činiti svako malo jedno drugome. Doduše, iz nekog razloga još uvijek su zajedno, a njihov brak kao da je, unatoč svemu, neuništiv. Ipak, nije im lako jedno s drugim. Tako smo nedavno mogli čitati da je Victoria i u svoje ime i u ime svog muža odlučila da će se u njihovoj obitelji sada prakticirati samo vegetarijanstvo i da David više nipošto ne smije jesti meso, a kamoli svoj omiljeni biftek. David je na to nerado pristao, no sada saznajemo da i David Victoriji voli postavljati ultimatume.

Naime, i David i Victoria su jako zaposleni, a osim toga jako su uključeni u brigu oko djece, zbog čega im je teško pronaći vrijeme samo za sebe. Tako tabloid Mirror piše da je, kako bi spasili svoj odnos, David Victoriji zabranio da navečer koristi mobitel te provjerava stanje na društvenim mrežama. Smatra da će na taj način kvalitetnije provoditi vrijeme i zbližiti se, a da je zaista ozbiljan u naumu da očuva svoj odnos sa suprugom, svjedoči i činjenica da ju je nedavno iznenadio odmorom u luksuznom njemačkom wellnessu u trajanju od tjedan dana, na kojem su bili samo njih dvoje bez djece.

Doduše, pitanje je kako će Victoria, koja je kao svaka žena u modi, ovisna o bivanju na društvenim mrežama, telefonu i tabletu, kao i ostalim čudima tehnologije, prihvatiti ovo novo pravilo, pogotovo jer je jako involivirana u svoj rad, odnosno u kreiranje odjeće te je, ako nije u uredu, mimo opsesivnog vježbanja i bivanja s djecom, stalno na mobitelu, kako bi sve imala pod kontrolom.

No, ako je David prestao jesti svoj omiljeni biftek zbog nje, bilo bi fer da i ona poštuje Davidov ultimatum, da ne spominjemo kako je nakon vikenda u wellnessu izjavila da je bilo kao u fantaziji o kojoj je uvijek maštala te da sada želi da ju David ovako iznenadi neliko puta godišnje.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});