fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Vanesa Pandzic/Cropix

Severina i odvjetnica nisu u potpunosti zadovoljne raspletom: ‘Barem je sud odlučio u kratkom periodu’

Autor: Dnevno.ba

Domaćim medijskim prostorom u utorak je odjeknula nova vijest vezana za Severininu sudsku borbu. Županijski sud u Splitu ponovio je 6. veljače svoju odluku prema kojoj će Severina i Milan Popović dijeliti skrbništvo nad 12-godišnjim sinom Aleksandrom.

Do ponovnog donošenja odluke došlo je jer je Vrhovni sud u Zagrebu uočio propuste u ranijoj odluci splitskog suda. Ovaj novi rasplet ranije je komentirala i sama pjevačica, a sada se o svemu za domaće medije oglasila njena odvjetnica Jasminka Biloš.

“Ta odluka je kako smo i prije nekoliko godina rekli bolja od prvostupanjske odluke, ali nije ono što je Severina u tim postupcima tražila i što očekuje u konačnici da bude”, izjavila je odvjetnica za Dnevnik Nove TV.

Foto: Instagram

“Barem je sud odlučio u kratkom periodu”

“Severina je zadovoljna jer sad barem nismo čekali neko neizvjesno vrijeme da vidimo da li će županijski sud vijećati, provoditi novo vještačenje i da li će se taj postupak odugovlačiti, nego je odlučio u kratkom periodu”, dodala je Jasminka.

Podsjetimo, donedavno je odlukom zagrebačkog Vrhovnog suda skrbništvo nad Aleksandrom pripalo Milanu Popoviću. Ova odluka izazvala je zgražanje javnosti te lavinu podrške Severini, koja je novu odluku komentirala kao dobrodošao ali nedovoljan obrat.

“Dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta tjedno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati. Ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sustav lopta, žrtve sustava i institucija, “moćnih i nemoćnih žena i ženica” “, poručila je pjevačica.

Halid Bešlić gradi kuću na hrvatskom poluotoku: “Kupio sam zemljište od prijatelja”

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});