fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Starleta imala više od sto operacija, počela s 18 godina: ‘Trebao mi je potpis psihijatra’

Autor: Dnevno.ba

Trend plastičnih operacija je u porastu. No, sve je to “mačji kašalj” u usporedbi s Tamarom Đurić, starletom iz Srbije koja je priznala da ih je od osamnaeste godine do sada napravila “otprilike sto”.

“Otprilike sam imala 100 operacija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam napravila grudi s 18 godina.Bilo je jako komplicirano u odnosu na sada, zato što je trebalo uvjerenje psihijatra. Bila sam punoljetna, a trebao mi je potpis roditelja da bih napravila tu operaciju. Doktori su željeli znati zbog čega jedna mlada djevojka želi već grudi”, priznala je.

Foto: Instagram

 

Neki se pitaju hoće li na ovome stati ili se misli i dalje operirati kako bi postigla željeni izgled. Đurić odgovara da je “to sada to”, ali dodaje “za sada”. “Zadovoljna sam za sada, kad ne budem bila obavijestit ću vas. Vidi li se neka promjena na licu? Jesam li nakaza? Kažu da sam kao avatar, a meni je ovo super”, dodala je.

Foto: Instagram

Tvrdi da se samo zategnula i vratila par godina unatrag

Tamara priznaje kako joj nije jasno zašto su njezine operacije toliko zanimljive u javnosti. “Nisam ja promijenila spol pa da toliko pričamo o tome”, kazala je. Na kraju ipak negira da je s ovolikim brojem zahvata ipak vjerojatno pretjerala.

Tvrdi kako kod nje “postoji granica”. “Ja sam se malo zategnula, vratila sam se par godina unatrag i to je to”, kaže starleta koja je popularnost stekla sudjelovanjem u reality emisijama.

Neda Ukraden luksuznu vilu u Imotskom iznajmljuje i papreno naplaćuje: Nema momačkih i djevojačkih zabava

“Kad sam ja u pitanju, postoji granica, jer još uvijek izgledam kao što sam izgledala nekada. Gubi se granica u svemu, ali plastična kirurgija je jedan vid ovisnosti. To je moj jedini porok ako mogu to tako nazvati”, zaključila je, prenosi Direktno.hr.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});