fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Facebook

Voditelj poznate emisije opleo po Severininom bivšem svekru: ‘Jesi li ti lud Kebo, ovo prvi put vidim’

Autor: Dnevno.ba

Za vrijeme snimanja showa “Zvezde Granda” dogodila se nevjerojatna scena između bivšeg Severinonog svekra, Dragana Kojića Kebe, i voditelja popularne emisije, Saše Popovića.

Naime, iako Koba ima bogato iskustvo gostovanja i snimanja na televiziji, pjevač je nakratko zaboravio na bonton pa je u jednom trenutku kihnuo u mikrofon bez da je pokušao staviti ruku na usta. To se nije svidjelo voditelju, koji nije mogao prešutjeti “kanonadu Kebinih kapljica”.

“Prvi put vidim širokopojasno kihanje. Jesi li ti lud Kebo, da nam izbiješ zvučnike ovdje? Prvi prvi put sada sam u 20 godina vidio da je netko kihnuo u otvoren mikrofon, majke mi”, rekao je Popović vidno zatečen, ali kroz smijeh.

“Ako ima neka čistačica da obriše pod ovdje, jer je dobacio na dva metra”, dodao je Popović kroz smijeh. Podsjetimo, Keba je otac Igora Kojića, Severininog bivšeg supruga i dok su joj mnoge slavne osobe pružale podršku, kao i mnogi kolege izvan naše domovine, obitelj njezinog bivšeg supruga Igora Kojića odlučila se za šutnju.

Foto: Instagram

Nisu u kontaktu

Keba je svojevremeno gostujući u showu “AmiG” otkrio u kakvom je odnosu s bivšom snahom.”Nismo u kontaktu, prošlost ostaje prošlost. Je li se piše ili priča ovo, budite sigurni da je više lijepih uspomena nego onih koji nisu”, kazao je pjevač. Iako se Keba oglušio na pružanje podrške Severini i njezinom sinu ranije je govorio lijepo o njemu.

“Dat će Bog da će mi se ostvariti želja da ću postati djed. Ne mislim da će ljubav biti drugačija nego što je bila prema Aleksandru, on je u mom srcu zauvijek. Ne postoji taj mjerač koji bi mogao izmjeriti moju ljubav prema njemu”, nastavio je.

Podsjetimo, Kebin sin Igor bio je u braku sa Severinom šest godina, a ni razlika od 15 godina nije im smetala. Dok je ljubav trajala glasili su za jedan od najskladnijih parova u svijetu poznatih.

Severina i Igor Kojić se službeno razveli: Odluku smo donijeli zajedno

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});