fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Pixabay

Aplikacija WhatsApp dobiva AI chatbot, testiranje se odvija u najnovijoj verziji

Autor: Dnevno.ba

AI chatbotovi polako se infiltriraju u svaku aplikaciju koju koristimo, a posljednja u nizu je WhatsApp.

Meta testira Meta AI chatbot za WhatsApp, a taj se test trenutno odvija u najnovijoj verziji aplikacije za operativne sustave iOS i Android. Test je dostupan samo onima koji imaju postavljen engleski jezik kao jezik navedene aplikacije, piše Klix.

Također, ovo je ograničeni test, što znači da ne može svatko vidjeti Meta AI chatbot u WhatsAppu čak i ako ispunjava zahtjeve. Do sada je zaživio u odabranim zemljama uključujući Indiju i to samo u slučaju ograničenog broja korisnika, no to će se uskoro promijeniti.

Korak dalje

Meta AI je za neke integriran u traku za pretraživanje, dok za druge postoji nova ikona Meta AI u gornjem desnom kutu, pored gumba kamere i novog gumba za chat.

Meta AI radi kao svaki drugi chatbot i dopušta različite upite. Dodirom na traku za pretraživanje s uključenim Meta AI chatbotom, korisnik će dobiti nekoliko nasumično generiranih prijedloga o tome što pitati, no moguće je postaviti bilo koje drugo pitanje koje želi.

Bit će zanimljivo vidjeti može li WhatsApp otići korak dalje i integrirati chatbota u chatove s obzirom na to da postoji end-to-end enkripcija. Do sada se nije otišlo tako daleko, pa je implementacija ograničena na traku za pretraživanje.

WhatsApp uvodi novi stupanj zaštite: Ovu uobičajenu stvar više nećete moći napraviti

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});