fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Kompanija Sony donosi budućnost u srce Europe

Autor: Dnevno.ba

Nakon uspješne prezentacijenovih proizvoda na sajmu CES 2018 u Las Vegasu, kompanija Sony prikazala je široku ponudu proizvoda kao što su 4K OLED televizori, bežične slušalice za potiskivanje buke, najnaprednije proizvode u oblasti digitalne fotografije, kao i ostale inovativne proizvode 21. veljače 2018. u Beču. Najnovija tehnologija i digitalni trendovi kompanije Sony predstavljeni su po prvi put u srednjoj Europi.

Prefinjena kvaliteta slike sa minimalnim otiskom

Pripremite se da iskusite najimpresivniji i najrealističniji kvalitet slike novog 4K HDR OLED BRAVIA AF8 televizora. Nova OLED linija dolazi sa novorazvijenim 4K HDR procesorom slike X1™ Extreme, koji nudi najkvalitetniju sliku i omogućava gledateljima da u potpunosti uživaju u scenama brze filmske akcije i sportskim prijenosima.Jedinstvena tehnologija Acoustic Surface™ omogućava da se zvuk emitira direktno sa TV ekrana.

Sve najnovije serije televizora BRAVIA prate jedinstvenu percepciju kompanije Sony -„Dio života“, pružajući proizvodima njihovo jače „skulpturalno“ prisustvo, uz istovremeno harmonično uklapanje u moderne interijere dnevne sobe, bez obzira na veličinu. Topli tonovi srebra, zaobljene ivice i elegantan dizajn podnih ploča sa ugrađenim zvučnicima i kablovima omogućavaju televizorima kompanije Sony da se u potpunosti uklope u okruženje, dopunjujući estetiku vašeg doma.

HT-XF9000 soundbar se prelijepo uklapa uz vaš BRAVIA XF90 televizor i podržava najnovije audio formate, kao što su Dolby Atmos®i DTS:X™. Opremljeni vrhunskim sustavom Vertical Surround Engine kompanije Sony, prednji zvučnici samostalno proizvode trodimenzionalnu akustiku.

Zabavite se gdje god da se nalazite

WF-SP700 bežične slušalice za potiskivanje buke osiguravaju jedinstvenu kvalitetu zvuka koji podržava aktivan način života, posjeduju vodeću industrijsku NC tehnologiju, a funkcionalnost otpora na prskanje (IPX4)pruža mogućnost da ih nosite sa sobom gdje god želite. Ove slušalice također nude poznatu zvučnu tehnologiju kompanije Sony EXTRA BASS™ koja će glazbi koju slušate dati dublje tonove i snažniji bas za poboljšanje performansi, čak i dok plešete breake-dance.

Slušajte muziku u radijusu od 360 stupnjeva

Organizirajte zabavu godine sa jednim od najnovijih audio sustava velike snage kompanije Sony i ispunite sobu muzikom.Ovakvi audio sustavi velike snage u jednoj kutiji šire zvuk svuda po prostoriji zahvaljujući ugrađenom Spread Sound generatoru. Model V81D posjeduje 360° LIVE SOUND, a karakterizirju ga i lampice sa radijusom od 360° koje obasjavaju čitavu prostoriju i stvaraju savršenu atmosferu. Kako biste dodatno začinili zabavu, vaši prijatelji se mogu povezati sa uređajem pomoću opcije Wreless Party Chain, koja omogućava povezivanje i do 50 kompatibilnih uređaja.

Izrazite svoju kreativnost sa kompanijom Sony

Sony će također predstaviti svoju najnoviju liniju uređaja za digitalnu fotografiju, koja korisnicima omogućava snimanje glavnih turističkih atrakcija Beča, sa izvanrednom kvalitetom fotografije, kao što su carska palata Šenbrun i Veliki točak u zabavnom parku Prater. Ako vas zanima austrijska kuhinja, pomoću modela fotoaparata Sony α7R III ili X3000R Action Cam, možete snimiti bečku šniclu za svoj gastronomski ulog.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});