fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

KARLEUŠA BRUTANO IZVRIJEĐALA CECU I ARKANA! Oglasila se i njihova kći, evo kako joj je spustila!

Autor: dnevno.ba

Srbijanska pjevačica Ceca Ražnatović gosotvala je u emisiji na Pinku gdje je između ostalog komentirala svoje uhićenje, a cijelu emisiju pogledala je Jelena Karleuša koja je potom Ceci uputila brutalan komentar. Ražnatović i Karleuša već godinama su u ratu, a prozivke ni ovog puta nisu izostale.

“Sve dok osuđeni kriminalci (da, mislim na nanogicu), u ovoj zemlji sebi daju pravo da policiju i državu koja ih hapsi zbog kaznenih djela nazivaju “sramotnom i maltretiranjem”, ova će zemlja biti sprdnja kao što i jest”, objavila je Karleuša na svom Instagram profilu.

“P.S. Vidim da je Svetlana Ražnatović svoju kćer naučila da laže i priča da su joj policajci držali četiri puške uperene u glavu kad je imala četiri godine?!

Alo, bagro, alo bre mutava, policija NE nišani djecu, ali je zato tata Arkan nišanio i staro i mlado! I povlačio okidač!

Zbog tate Arkana mnoga djeca su siročad”, oštra je Karleuša.

Potom je udarila paljbu po Cecinkoj kćeri Anastasiji.

“Vidim da mi se opet obraća kćerka ratnog zločica, doduše nepismeno pa briše. Evo posljednji ću se pozabaviti nebitnim likovima poput nje pa da odgovorim – lijepo je što javno gledaš moju pi*ku, jasno ti je da i ona bolje pjeva od tebe i da ima više talenta i karizme.”

Karleuša se osvrnula i na trending za koji je kazala kako je ona broj jedan tjednima, a da ona ne može to ni doživjeti. Također, napomenula je Anastasiji i kako nije ni u rangu sa YouTuberima. “Bolje se pozabavi sa umrlom karijerom svoje majke, koja ni ne zna što je trending, pa mora zarađivati tako što pjeva po romskim svadbama i grčkim kafićima.

“I za kraj, raspitaj se koliko se moja pi*čka sviđa tvom dečku, iznenadit ćeš se kakav je to FAN”, poručila je Karleuša mladoj pjevačici Anastasiji.

Cecina kćerka Anastasija nije ostala dužna te je putem svog Instagrama poručila Karleuši:

“A ti, molim te, ne moraliziraj i ne glumataj i ne pozivaj se na teme za koje te nitko ne pita. Gledam ovaj tvoj performans “Sretan rođendan” koji si snimila svom ljubavniku i mogu ti reći da je to nešto najbolje što si otpjevala.

Ako smiješ, stavi na YouTube, i imat ćeš milijun pregleda za 24 sata. Garantiram ti! Možda i budeš ispred mene u trendingu!” Potom je napisala da je svako udubljivanje u raspravu s osobama koje pišu referate o svom spolnom organu van svake pameti.

“Rekla sam što sam imala. Odgoj mi ne dolzvoljava da nastavim, a iskreno – gadi mi se i ne priliči mi”, kazala je i poručia da rezultati pričaju o svačijim uspjesima i karijeri.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});