fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

KARLEUŠA U ULOZI DJEVOJČICE Pozirala u ružičastom kombinezonu koji nije podržavao njene grudi

Autor: dnevno.ba

Jelena Karleuša, srpska pjevačica i po mnogima, kraljica estrade, objavila je ni više ni manje, fotografiju bez puno šminke i bez profesionalno kreirane frizure.

Dugu kosu pustila je da joj pada niz leđa, a iza kamere se lagano smješkala. To ste dakako mogli primijetiti ako ste pogled jednostavno podigli gore. No, vjerujemo da mnogi to nisu učinili. Naime, u svijetlo rozom, kratkom kombinezonu, pjevačica je istaknula grudi tako što je otkopčala sve gumbe koji su trebali pridržavati bujne grudi.

“Jesi se izgubila, djevojčice?”, napisala je Karleuša, a mnogi su joj uputili komplimente govoreći joj kako izgleda kao da ima 20 godina. Karleuša ima 41. godinu.

No, tu fotografiju pjevačica je ubrzo izbrisala, ali ju je objavila na Instagram priči.

Foto: Instagram

Potom je na profil objavila drugu fotografiju. U istom kombinezonu te pitala obožavatelje koja je fotografija bolja.

Je li Karleuša izgubljena ili nije, nije službeno potvrđeno. Naime, srpski su mediji nastavili izvještavati o razvodu pjevačice i supruga Duška Tošića , a prema najnovijim informacijama, nogometaš se iselio iz zajedničke kuće i sebi kupio stan.

 

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});