fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

4 razloga zašto se morate seksati i tijekom tjedna, a ne samo vikendom

Autor: Cosmopolitan.hr

'Superdrug' je proveo jedno istraživanje koje je pokazalo kako će parovima koji se planiraju seksati ovog Valentinova (koje je ko za inat palo usred tjedna) seks trajati znatno kraće nego što bi trajao da je Valentinovo, eto, palo na vikend. Dok na seks vikendima obično potrošimo u prosjeku 34 minute, tijekom tjedna je u pitanju samo njih 26.

Najpopularnije vrijeme za seks su petak i subota navečer, odnosno subota na prvom mjestu, i to u 3 top termina: 11,30, 22,30 i 23,30. Tijekom tjedna znamo biti umorni, icrpljeni, u žurbi, no evo zašto biste seksu vrijeme trebali posvetiti i tijekom tjedna!

1. Ne želite dosadnu rutinu. A seksanje većinom ili gotovo uvijek samo vikendom pomalo nalikuje na robotsku rutinu. Promjena dana, načina ili neke druge navike vezano uz seks osvježit će vašu vezu i začiniti seksi trenutke. Osim toga, seksate li se samo vikendom, osjećat ćete svojevrsni pritisak da to morate učiniti tada, čak i ako možda niste raspoloženi. Ili ako se dogodi da nekamo morate pa ni tijekom vikenda ne uhvatite vremena, pa vam se lako dogodi par tjedana ili mjesec dana bez seksa.

2. Radni tjedan nekako je manje monoton i stresan. Šef vam drži prodike, kolege vas izluđuju, a uredski tračevi već vam izlaze na uši. Što god da vam unosi nervozu u svakodnevicu, lakše je podnijeti to uz intimne trenutke opuštanja s partnerom. Zaboravite na rokove i probleme i pokušajte malo više razmišljati jedno o drugome.

3. Tijekom tjedna, vaše je vrijeme možda ograničeno, ali vaša mašta ne mora biti. Manu što nemate više vremena pretvorite u prednost ne biste li smislili nove kreativne poze i rješenja za seks na brzaka.

4. Zašto ne biste isprobali uspavani seks? U redu, možda nemate energije za divlji, energični, strastveni seks, ali se zato kada legnete u krevet možete spoonati i uživati u polaganom, nježnom, uspavanom seksu. I pronalaženju načina kako uzbuditi jedn drugo bez puno pomicanja, ili dodira.

Autor: Cosmopolitan.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});