fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

Emotivni brodolom popularnog pjevača: ‘Patio sam k’o konj, ma muke Isusove’

Autor: Dnevno.ba/

I dalje se ne stišavaju reakcije oko bračnog kraha pjevača Harisa Džinovića. Nakon što se saznalo da je pukla ljubav između njega i supruge Meline, sve oči okrenule su se ovom bivšem paru. Nakon još nekoliko prepirki, ovaj brak i službeno je okončan u četvrtak 28. ožujka odlukom Prvog osnovnog suda u Novom Beogradu.

Njegov sada bivši brak sa Melinom samo je jedna, čini se, od njegovih ljubavnih priča koje su nesretno završile. Kako je i sam pjevač izjavio sa srpske medije, ovo nije bio prvi put da je povrijeđen zbog ljubavi. Istaknuo je kako čak i obična pjesma kod njega može izazvati suze ako ju čuje u pravom trenutku.

“Neku pjesmu ili čujem slučajno ili namjenski okrenem i onda znam, vozim po 300 kilometara i plačem. Bilo je tu ljubavi. Sve su te ljubavi bile tragične. Što ja znam, ali one koje sam volio nisu mene htjele. Patio sam k’o konj, pa ti nemaš pojma kakve su moje patnje bile, ma muke isusove”, opisao je jednom prilikom Haris.

Foto: Dragan Matic / Cropix

“Ta ljubav nikad nije bila dorečena”

“Pored mene prolaze djevojke koje bi htjele biti sa mnom ali ja to ništa ne vidim. Ja imam ovako kao konj kad mu staviš one naočale da ide ravno, da ne gleda lijevo-desno, tako sam ja primijetio nekoga. Tko mene hoće-neće, što ja znam, ali ta ljubav nikad nije bila dorečena”, istaknuo je pjevač za  srpske medije.

Podsjetimo, Melina i Haris u ljubavi su proveli više od dva desetljeća. Zajedno su dobili kćer Đinu i sina Kana, koji su ostali živjeti sa ocem u vili u jednom od bogatijih dijelova Beograda, Senjaku. O njihovom razvodu javnost je saznala krajem siječnja ove godine, a kako su tada prenosili mediji odluka je bila sporazumna.

Pjevačica uživa u luksuzu: Lepa Brena dane provodi na jahti od 6 milijuna eura

Nedugo nakon što je ta vijest odjeknula medijima, u domu Džinović došlo je do novog obrata. Srpski mediji tada su se raspisali kako je Melina prije tri godine saznala za Harisovu aferu sa duplo mlađom ženom. S njom se sastajao u obiteljskoj vili kada su svi ostali bili vani, a njegova supruga za sve je navodno saznala preko poruka na Harisovom mobitelu.

Autor: Dnevno.ba/
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});