fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Dragan Matic / Cropix

Haris Džinović: Melina me je na više načina iskorištavala tijekom braka

Autor: Dnevno.ba

I dalje se ne stišavaju reakcije oko bračnog kraha pjevača Harisa Džinovića. Nakon što se saznalo da je pukla ljubav između njega i supruge Meline, sve oči okrenule su se ovom bivšem paru. Nakon još nekoliko prepirki, ovaj brak i službeno je okončan u četvrtak 28. ožujka odlukom Prvog osnovnog suda u Novom Beogradu.

Džinović je nedavno gostovao u srpskoj emisiji Scena, gdje je iz udobnosti svoje vile na Senjaku iznio neke zanimljive činjenice. Uglavnom se, razumljivo, fokusirao na svoj propali brak te bivšu suprugu. Za Melinu je rekao kako nije imala interes sačuvati brak, dok se on držao principa ‘dok vas smrt ne rastavi’.

“Druga strana bila je nespremna i nevoljna popričati. To me je razočaralo i zato mi je lakše bilo. Ako se netko ne bori, što će se boriti druga strana. Nije mi padalo na pamet da je vučem za rukav”, istaknuo je Haris, kojemu sada sve to malo lakše pada. Zatim je prozvao Melinu da ga je na više načina iskorištavala tijekom braka, prenosi Dnevno.hr.

Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

‘Nezahvalnost me najviše boljela’

“Bilo je tu iskorištavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god želite. Nezahvalnost me je najviše boljela. Ako netko misli da je zahvalnost samo da kaže ‘hvala ti ljubavi’, to ipak moraš pokazati nekim djelima. Ne mora sada u ekvivalentu, ako torbica košta 5,000 eura, da sad ona meni vrati poklonom iste vrijednosti”, poručio je glazbenik.

“Možemo popiti i kavu, da kažeš ‘Ja ću platiti’, to je meni sasvim dovoljno. Međutim, nije se ni to događalo, i tu sam onako bio baš vrlo iznenađen”, dodao je, rekavši kako ne žali nijednog potrošenog eura. Iako mnoge vjerojatno zanima što o ovome misli Melina, trenutno se o optužbama još nije oglasila.

Pjevačica uživa u luksuzu: Lepa Brena dane provodi na jahti od 6 milijuna eura

Podsjetimo, Melina i Haris u ljubavi su proveli više od dva desetljeća. Zajedno su dobili kćer Đinu i sina Kana, koji su ostali živjeti sa ocem u vili u jednom od bogatijih dijelova Beograda, Senjaku. O njihovom razvodu javnost je saznala krajem siječnja ove godine, a kako su tada prenosili mediji odluka je bila sporazumna.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});