fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Lucija Ocko / CROPIX

Ispovijest srpskog folkera šokirala javnost: Na vlastitom vjenčanju u WC-u završio s bivšom

Autor: Dnevno.ba

Srpski turbofolk pjevač Aca Lukas je u autobiografiji “Ovo sam ja”, između ostalog, opisao i svoj prvi brak. Svetlana je bila pjevačeva prva velika ljubav, s kojom je osnovao i obitelj.

“Ceca je cvjetala od sreće. Tog ljeta 1991. godine otišli smo na more. Bio je to kraj mog momačkog ludovanja. Bar sam tako tada mislio. Svadba je bila na splavu ‘Lukas’. Dvjesto svatova. Svirali su moji prijatelji, a ja sam povremeno uzimao mikrofon”.

 

“Dan je počeo po svadbenom protokolu, koji sam ja prilično okrnjio. Otišao sam s prijateljem na taj svečani dan okušati sreću na aparatima. Kad sam se vratio kući, harmonikaš je uveliko uveseljavao goste. Ispred zgrade su svirali trubači, a Cecina majka je pjevala s njima. Dobro sam se nabario i u takvom, svadbarskom raspoloženju, krenuo na ‘Lukas’. Ceca je bila u blagoslovljenom stanju i samo se smješkala”.

Danijel Soldo/Cropix

U wc-u se žvalio s bivšom

“Ne sjećam se baš mnogo detalja sa svadbe. Znam samo da se odnekud pojavila jedna moja bivša djevojka iz srednje škole i da smo se ljubili u wc-u. Žene su čudo. Poslije žvaljenja sa mnom, s osmjehom je čestitala mojoj supruzi ulazak u bračne vode”.

“Danas tek shvaćam koliki sam ispao dripac prema prvoj ženi, mojoj prvoj, pravoj velikoj ljubavi. Pravi dripac! Umislio sam da me moja žena ne zaslužuje, da sam ja nešto iznad nje. I da sam je prešao, a ona je patila. Sada znam da je u to vrijeme upravo ona bila žena za mene, tihi pratitelj mog uspona, divna majka, netko tko je poštovao moje roditelja”.

“Kad smo se preselili na Banovo brdo, počeo je drugi dio braka s Cecom. Moj brak je za susjede bio idealan brak. Ceca i ja se nikad nismo svađali. I to nije dobro. Valja ponekad izbaciti muku iz sebe. Počeo sam da švrljati. Ceca me nikad nije uhvatila u prevari, mada je sigurno naslućivala. U stvari, jednom me je skužila, ali je to više ličilo na francuski vodvilj”, piše u Lukasovoj knjizi, prenosi Dnevno.hr

Suprug Aleksandre Prijović iznenada se srušio: Sve se desilo nakon velikog koncerta

 

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});