fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Kći Zdravka Čolića golišavim fotografijama užarila Instagram! Popularnom ocu se to nikako ne sviđa

Autor: Dnevno.ba

Glazbena zvijezda Zdravko Čolić (72) u braku sa ženom Aleksandrom dobio je kćer Unu (22), koja se na društvenim mrežama voli pohvaliti svojim fotografijama.

Tako je bilo i ovaj put kada je na Instagramu napisala da početak proljeća provodi na Zlatiboru, poznatom lječilištu smještenom u planinama, a Čolićeva kćer je objavila i fotografiju na kojoj je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu i ogrtaču u kupaonici.

Foto: Instagram

Objavila je Una i fotogaleriju s prizorima iz odmarališta pa je tako pokazala bazen, ležaljke, saunu, luksuznu soba za noćenje, zabavni park smješten neposredno pored hotela, ali i stol pun hrane. U opis fotografije stavila je kratko “Nedjelja”.

Foto: Instagram

‘Ona je takva, voli se slikati’

Pjevač je prošle godine komentirao stil svoje kćeri: “Ona samo nešto slika. Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva. Jednostavno, komunicira s ljudima, voli se slikati. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon”, kazao je tom prigodom.

“Ja joj ne mogu zabraniti, što da joj radim? To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo. Prije si morao fotografa unajmiti da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kući, pa onda čekaš da izradiš slike”, kazao je bosanskohercegovački pjevač te ovakvo ponašanje objasnio modernim vremenima i generacijskim jazom, prenosi Direktno.hr.

Pjevačica uživa u luksuzu: Lepa Brena dane provodi na jahti od 6 milijuna eura

Inače, Zdravko je u braku sa suprugom Aleksandrom od 2001. godine. Osim kćeri Une, imaju i kćer Laru. Jednom prilikom otkrio je u čemu je tajna njegova dugoga braka: “Obitelj je jedno, a sve drugo je drugo. Sa svojom ženom sam se 11 godina zabavljao prije braka, valjda smo mogli do tada vidjeti što nam je i kako nam je, ili da se rastanemo ili da budemo zajedno”.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});