fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: POOL / CROPIX / Igor Kralj

Povratak u javni život: Kralj Charles III prisustvovao uskrsnoj svetoj misi u Windsoru

Autor: Dnevno.ba/Hina

Britanski kralj Charles III. prisustvovao je u nedjelju uskrsnoj misi u crkvi u Windsoru, što je njegovo prvo pojavljivanje na javnom kraljevskom događaju otkako je u veljači objavljeno da boluje od raka.

Charles (75) je mahao dok su on i kraljica Camilla automobilom dolazili na misu u kapelu sv. Jurja, mjesto gdje počiva njegova pokojna majka kraljica Elizabeta.

Charles je odgodio sve prethodne javne angažmane otkako je Buckinghamska palača objavila da će se podvrgnuti liječenju nespecificiranog oblika raka koji je otkriven testovima nakon što je u siječnju imao korektivni zahvat zbog povećane prostate.

Foto: Twitter

William s obitelji nije bio na misi

Kraljev sin princ William i njegova obitelj u nedjelju nisu bili na misi kojoj je prisustvovao kralj. Williamova supruga Kate rekla je ranije ovog mjeseca da je podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji zbog raka otkrivenog nakon abdominalne operacije u siječnju.

Charles je nastavio s većinom svojih nejavnih državnih dužnosti, poput pozdravljanja stranih dužnosnika i održavanja redovitih sastanaka s premijerom Rishijem Sunakom.

Prošli tjedan kralj nije prisustvovao godišnjoj službi na Veliki četvrtak, ali je izdao audio poruku koja je emitirana na događaju, u kojoj je izrazio svoju tugu što nije ondje i zaželio javnosti sretan Uskrs.

Severina i Igor Kojić se službeno razveli: Odluku smo donijeli zajedno

Autor: Dnevno.ba/Hina
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});