fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Boris Kovačev / Cropix

Poznati hrvatski glumac konačno otkrio pozadinu otkaza: ‘Radio sam u toksičnom okruženju’

Autor: dnevno.ba

Svi koji su na našim malim ekranima pratili popularne telenovele, znaju za ime Ivana Hercega. O njemu se u javnosti danas iznimno rijetko čuje, no većina ga pamti kao Jakova Zlatara iz ‘Larinog izbora’, gdje je glumio sa Doris Pinčić Guberović. No prije šest godina, na vrhuncu slave, glumac je naprasno nestao sa ekrana.

Svemu je, naravno, kumovao otkaz sa Nove TV, o čemu se već pisalo. Te 2017. godine otkazana mu je suradnja na seriji ‘Čista ljubav’ , za što su sa televizije tvrdili da se dogodilo zbog produkcijske prirode. I dok se o detaljima situacije donedavno moglo samo spekulirati, Ivan je sada na mrežama otkrio neke novije informacije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @ivan_herceg_official

 

“Tu i tamo objavim neku fotku, ali ni najmanje da bi se o meni pisalo po portalima, pogotovo ne uvijek sa istom, već prožvakanom pričom. Moja ‘teška narav’ je uvijek bila ista, od prvog dana suradnje, pa do desete godine suradnje. Taj ‘otkaz’ je bio sporazumni prekid suradnje, i to na moj zahtjev”, započeo je na Instagramu.

Foto: Boris Kovačev / Cropix

‘Nije mi se dalo iznositi moju stranu’

“Više nisam htio raditi u toksičnom okruženju pojedinih sabotera, pa je taj otkaz tako i plasiran od određenog dijela medija, samo što mi se nikad nije dalo iznositi moju stranu priče, niti maltretirati javnost. Ali s obzirom da se ovo sad već dugo i stalno ponavlja, morao sam odreagirati”, zaključio je. U komentarima su se odmah stali nizati izrazi podrške.

“Zašto bi trebao šutiti na uvrede? Toksičnim/narcističkim osobama nikad kraj dramama i iscrpit će čovjeka do zadnjeg, jer nemaju trunku empatije i srama u sebi. Nije bolest sve što boli. Pokušavaju te sabotirati u svakom pogledu, jer si ti ipak bio prvi koji je otišao i dobro si odreagirao na provokacije. Iskreno i gospodski”, posebno se ističe jedan.

“Već su odavno pročitani alati i medote rada današnjih medijskih kuća”, “Previše drag pa je to nekome smetalo”, “Neka si rekao zlim jezicima”, “Vi ste predobar glumac, a oni neka pričaju što hoće”, “Ti si zvijezda i samo naprijed”, “Svaka čast Ivane”, “Ti si srce”, “Drži se”, poručili su mu ostali.

VIDEO: “Larin izbor” na vijetnamskoj televiziji – poslušajte kako zvuče hrvatski glumci!

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});