fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Screenshots: YouTube, TikTok

Rada iz Big Brothera vodi borbu za život: ‘Nije dobro, liječnici kažu da imam nešto na plućima’

Autor: Dnevno.ba

Bivša kandidatkinja regionalnog “Big Brothera”, Rada Vasić, nakon dugo vremena se oglasila putem TikTok mreže i otkrila kakvo je njeno trenutno stanje te kako se osjeća.

“Nije dobro, ne osjećam se dobro, stvarno. To što sam imala na dojci se istopilo skroz od terapija, ali sada liječnici kažu da imam nešto na plućima, neke ciste. Idem sutra da mi vade uzorak, da ispitaju”, rekla je Rada.

Već danima se ne osjeća dobro, po tijelu ima modrice, a liječnici su rekli da postoji mogućnost i da joj otpadnu nokti. “Plavi su mi prsti, rekli su mi da mi mogu otpasti i nokti. Plava sam i po vratu. Nije dobro, ništa mi nije jasno, da se poslije silnih terapija ne osjećam dobro”, rekla je Rada.

Foto: Instagram

“Ta kemoterapija je teška terapija, Poplavjela sam”

Podsjetimo, Rada je u prosincu prošle godine otkrila da boluje od raka dojke. Na TikToku je razgovarala s bivšim cimerom Brendonom o kemoterapijama, a on ju je upitao treba li joj perika.

“Imam malaksalost, znojim se, ne mogu to podnijeti. I za uspomenu od tebe bih prihvatila. Imam bolove, umorim se, stvarno mi nije lako. Ta kemoterapija je teška terapija. Poplavjela sam”, ispričala je Rada. Brandona je vijest šokirala i silno rastužila.

FOTO Sjećate se Mike i Gibe Vasić iz Big Brothera? Sada su promijenili spol i zovu se Ivana i Ana

“Nisam se htjela pojaviti, nisam htjela zbog kose, imam periku, ali je ne mogu podnijeti. Stavim kape i to, ali ne mogu nositi kapu po kući. Dobre doktore imam, podržavaju me, vole me, tu terapiju primam, dolazi sanitet, doveze me i vraća me. Isto tako i Radeta i mene. Koliko bi plakao kada bi čuo da sam umrla, kada sada plače”, rekla je Rada.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});