Sakrij oglas
 Veličina slova 189.051.520 KM

Utvrđen prijedlog proračun HNŽ

Na danas održanoj 60. sjednici, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije utvrdila je Prijedlog Proračuna Hercegovačko-neretvanske županije za 2014. godinu u iznosu od 189.051.520 KM, te prijedlog Zakona o izvršenju proračuna, koji će biti upućeni u dalju skupštinsku proceduru.

Također, Vlada je razmotrila Informaciju Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo o pričinjenoj materijalnoj šteti na objektima Vlade, drugih tijela županijske uprave i Skupštine HNŽ s elaboratima procjene štete koju su sačinili sudski vještaci, a u kojoj je navedeno kako ukupna šteta iznosi 390.000 KM.

Na današnjoj sjednici Vlada je, nakon provedene natječajne procedure, donijela odluku o imenovanju Salke Demića, dipl. pravnika iz Mostara za zamjenika županijskog javnog pravobranitelja u Županijskom javnom pravobraniteljstvu HNŽ. Ova odluka bit će upućena Skupštini HNŽ na potvrđivanje.

Usvojene su i redovite odluke o utvrđivanju visine naknade za topli obrok za mjesec ožujak  svim korisnicima koji primaju plaću iz Proračuna HNŽ u iznosu od 8,5 KM i o utvrđivanju visine osnovice za isplatu plaća u iznosu od 477 KM.

Vlada je usvojila Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskog plana Službe za zapošljavanje HNŽ za 2014. godinu, te je razmotrila i prihvatila Informaciju Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo o ostvarenim rezultatima deminiranja i uništavanja neeksplodiranih ubojitih sredstava na području HNŽ za 2013. godinu.


Vezane vijesti
  • Autor: m. g.
  • Photo: -
  • Datum: ponedjeljak, 31. ožujka 2014. u 15:15
 

      
Zadnje vijesti
Bosna i Hercegovina Zenica - Počeli radovi na zeničkoj zaobilaznici Koridora 5-c

Predstavnici Javnog preduzeća Autoceste FBiH danas su na prigodan način obilježili početak radova na novom investicijskom ciklusu izgradnje autoceste na koridoru 5-C, uvođenjem u gradilište izvođača r

Bosna i Hercegovina ANER ŽULJEVIĆ: Pitanje je hoće li Ilija Lasić shvatiti da je zlorabljen!?

MOSTAR – Neovisno povjerenstvo za izbor policijskog komesara u Hercegovačko-neretvanskoj županiji imenovalo je jučer Iliju Lasića za komesara policije HNŽ-a bez bošnjačkih članova Povjerenstva.

Bosna i Hercegovina Izvoz na EU tržište problem bh proizvođača mlijeka i mliječnih proizvoda

SARAJEVO - Skupština Grupacije prerađivača mlijeka i mliječnih proizvoda Vanjskotrgovinske komore BiH danas je u Sarajevu održala konstituirajuću sjednicu. Razmatrani su problemi koji se tiču prerađiv

Bosna i Hercegovina DNEVNO.ba: Kada bi duša posjedovala imovinsku karticu

MOSTAR - Čitamo o imovinskim karticama političara desetak dana do izbora. I opet ne vidimo podatak o imovinskoj kartici najdražeg političara. Što bi to bilo zanimljivo u imovinskoj kartici neke skoro

Izdvojeno
Najčitanije