Sakrij oglas
 Veličina slova 189.051.520 KM

Utvrđen prijedlog proračun HNŽ

Na danas održanoj 60. sjednici, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije utvrdila je Prijedlog Proračuna Hercegovačko-neretvanske županije za 2014. godinu u iznosu od 189.051.520 KM, te prijedlog Zakona o izvršenju proračuna, koji će biti upućeni u dalju skupštinsku proceduru.

Također, Vlada je razmotrila Informaciju Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo o pričinjenoj materijalnoj šteti na objektima Vlade, drugih tijela županijske uprave i Skupštine HNŽ s elaboratima procjene štete koju su sačinili sudski vještaci, a u kojoj je navedeno kako ukupna šteta iznosi 390.000 KM.

Na današnjoj sjednici Vlada je, nakon provedene natječajne procedure, donijela odluku o imenovanju Salke Demića, dipl. pravnika iz Mostara za zamjenika županijskog javnog pravobranitelja u Županijskom javnom pravobraniteljstvu HNŽ. Ova odluka bit će upućena Skupštini HNŽ na potvrđivanje.

Usvojene su i redovite odluke o utvrđivanju visine naknade za topli obrok za mjesec ožujak  svim korisnicima koji primaju plaću iz Proračuna HNŽ u iznosu od 8,5 KM i o utvrđivanju visine osnovice za isplatu plaća u iznosu od 477 KM.

Vlada je usvojila Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskog plana Službe za zapošljavanje HNŽ za 2014. godinu, te je razmotrila i prihvatila Informaciju Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo o ostvarenim rezultatima deminiranja i uništavanja neeksplodiranih ubojitih sredstava na području HNŽ za 2013. godinu.


Vezane vijesti
  • Autor: m. g.
  • Photo: -
  • Datum: ponedjeljak, 31. ožujka 2014. u 15:15
 

      
Zadnje vijesti
Bosna i Hercegovina Četnici regrutiraju borce u BiH za rat u Ukrajini!?

BANJA LUKA - Za razliku od Srbije, gdje tamošnje policijske agencije pod budnim okom drže srbijanske državljane koji nasjedaju na pozive četničkih organizacija da se bore na strani proruskih separatis

Bosna i Hercegovina Susret kočerinske mladeži

KOČERIN - U subotu, 20. rujna, na Kočerinu će biti održan susret kočerinske mladeži.

Bosna i Hercegovina KOMENTAR DANA: Kampanja je započela s kišom!

MOSTAR - Počelo je mirno, rutinerski, kao da sve stranke imaju dobro osmišljene manevre.

Bosna i Hercegovina Istražiti nezakonite radnje na izgradnji autoputa

LJUBUŠKI - Izgradnja autoputa kroz BiH u protekle četiri godine skuplja je za 200 milijuna eura u odnosu na cijene predviđene projektima i ugovorima o kreditima. Stručnjaci smatraju da je menadžment J

Izdvojeno
Najčitanije