Sakrij oglas
 Veličina slova 189.051.520 KM

Utvrđen prijedlog proračun HNŽ

Na danas održanoj 60. sjednici, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije utvrdila je Prijedlog Proračuna Hercegovačko-neretvanske županije za 2014. godinu u iznosu od 189.051.520 KM, te prijedlog Zakona o izvršenju proračuna, koji će biti upućeni u dalju skupštinsku proceduru.

Također, Vlada je razmotrila Informaciju Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo o pričinjenoj materijalnoj šteti na objektima Vlade, drugih tijela županijske uprave i Skupštine HNŽ s elaboratima procjene štete koju su sačinili sudski vještaci, a u kojoj je navedeno kako ukupna šteta iznosi 390.000 KM.

Na današnjoj sjednici Vlada je, nakon provedene natječajne procedure, donijela odluku o imenovanju Salke Demića, dipl. pravnika iz Mostara za zamjenika županijskog javnog pravobranitelja u Županijskom javnom pravobraniteljstvu HNŽ. Ova odluka bit će upućena Skupštini HNŽ na potvrđivanje.

Usvojene su i redovite odluke o utvrđivanju visine naknade za topli obrok za mjesec ožujak  svim korisnicima koji primaju plaću iz Proračuna HNŽ u iznosu od 8,5 KM i o utvrđivanju visine osnovice za isplatu plaća u iznosu od 477 KM.

Vlada je usvojila Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskog plana Službe za zapošljavanje HNŽ za 2014. godinu, te je razmotrila i prihvatila Informaciju Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo o ostvarenim rezultatima deminiranja i uništavanja neeksplodiranih ubojitih sredstava na području HNŽ za 2013. godinu.


Vezane vijesti
  • Autor: m. g.
  • Photo: -
  • Datum: ponedjeljak, 31. ožujka 2014. u 15:15
 

      
Zadnje vijesti
Bosna i Hercegovina Vinari traže pomoć države zbog iznimno loše godine

Zbog iznimno loše godine kada je u pitanju vinogradarstvo, prinosi grožđa manji su 30 do 40 posto te je za otklanjanje negativnih posljedica potrebna pomoć viših razina vlasti, istaknuto je na okruglo

Bosna i Hercegovina Milanović u ponedjeljak u posjeti BiH

Premijer Republike Hrvatske Zoran Milanović boravit će u ponedjeljak u posjeti Bosni i Hercegovini, potvrđeno je danas Agenciji FENA u Vijeću ministara BiH.

Bosna i Hercegovina Inzko: OHR će reagirati ako se probije rok za formiranje vlasti

Gostujući u emisiji "Intervju" Radija Bosne i Hercegovine, na pitanje da li će razgovarati sa liderima stranaka ako bude probijen rok za formiranje vlasti, visoki predstavnik Valentin Inzko ističe da

Bosna i Hercegovina Orašje: Poljoprivrednici blokirali carinski terminal

– Nezadovoljni nekontroliranim i prekomjernim uvozom mlijeka i mesnih proizvoda u BiH, stotinjak poljoprivrednih proizvođača iz Federacije BiH i Republike Srpske blokirali su danas carinski terminal n

Izdvojeno
Najčitanije