Sakrij oglas
 Veličina slova 189.051.520 KM

Utvrđen prijedlog proračun HNŽ

Na danas održanoj 60. sjednici, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije utvrdila je Prijedlog Proračuna Hercegovačko-neretvanske županije za 2014. godinu u iznosu od 189.051.520 KM, te prijedlog Zakona o izvršenju proračuna, koji će biti upućeni u dalju skupštinsku proceduru.

Također, Vlada je razmotrila Informaciju Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo o pričinjenoj materijalnoj šteti na objektima Vlade, drugih tijela županijske uprave i Skupštine HNŽ s elaboratima procjene štete koju su sačinili sudski vještaci, a u kojoj je navedeno kako ukupna šteta iznosi 390.000 KM.

Na današnjoj sjednici Vlada je, nakon provedene natječajne procedure, donijela odluku o imenovanju Salke Demića, dipl. pravnika iz Mostara za zamjenika županijskog javnog pravobranitelja u Županijskom javnom pravobraniteljstvu HNŽ. Ova odluka bit će upućena Skupštini HNŽ na potvrđivanje.

Usvojene su i redovite odluke o utvrđivanju visine naknade za topli obrok za mjesec ožujak  svim korisnicima koji primaju plaću iz Proračuna HNŽ u iznosu od 8,5 KM i o utvrđivanju visine osnovice za isplatu plaća u iznosu od 477 KM.

Vlada je usvojila Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskog plana Službe za zapošljavanje HNŽ za 2014. godinu, te je razmotrila i prihvatila Informaciju Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo o ostvarenim rezultatima deminiranja i uništavanja neeksplodiranih ubojitih sredstava na području HNŽ za 2013. godinu.


Vezane vijesti
  • Autor: m. g.
  • Photo: -
  • Datum: ponedjeljak, 31. ožujka 2014. u 15:15
 

      
Zadnje vijesti
Bosna i Hercegovina Od Jasenovca do Orašja Sava u stalnom porastu

ORAŠJE - Rijeka Sava je u svom srednjem i donjem toku kroz RH i našu zemlju u posljednja 24 sata u stalnom porastu. Prema informacijama Hrvatskih voda vodostaj Save na mjernom mjestu kod Jasenovca od

Bosna i Hercegovina Radončić: Uz pametniju politiku vlast je mogla biti već formirana

SARAJEVO - Predsjednik Saveza za bolju budućnost /SBB/ BiH Fahrudin Radončić izjavio je da SDA bježi od "normalnog" prihvaćanja Ustava BiH, te dodaje da je uz pametniju politiku vlast već mogla biti f

Bosna i Hercegovina Đerić: Tučić ostavkom omogućio da neko drugi stavi potpis na izvoz oružja

BANJA LUKA - Bosna i Hercegovina je zbog negativnog iskustva iz bliske prošlosti posljednja zemlja u regiji kojoj bi trebalo da padne na pamet da izvozi oružje u državu u kojoj je u toku unutrašnji or

Bosna i Hercegovina Dodik pomilovao utajivača poreza

BANJA LUKA – Iako je pravomoćno osuđen na tri i pol godine zatvora, Dragan Stanojlović može mirno spavati – predsjednik Republike Srpske ga je pomilovao i zatvorsku kaznu preinačio u uvjetnu.

Izdvojeno
Najčitanije